Diensten/Werkwijze

Bent U ook helemaal klaar met het oeverloos vergelijken,uitzoeken,shoppen op internet. Op zoek naar de mooiste aanbiedingen en de oplossing die U wenst voor al Uw electrische apparaten kunt U maar niet vinden in de winkel in die altijd drukke stad of te drukke woonboulevard. Voor Uw eigen huis,prive of voor Uw bedrijf,school of als MKB-er heeft u daar eenvoudigweg de tijd niet voor.Er zijn enorm veel sites,te kust en te keur, ook vergelijkingssites die een enorm goede job doen echter U concreet geen goede passende en afdoende oplossing kunnen bieden gezien Uw eisen/wensen en Uw budget.

Wij bieden U bij electronicavoorstel.nl wél die toegevoegde waarde waar U naar op zoek bent.Wij verkopen géén producten,wij geven U de oplossing(en) welke U wenst!!

Wij zijn zéér laagdrempelig hetgeen betekent dat wij niet werken zoals 'gewone' adviseurs met tarieven tussen circa Euro 75,- en Euro 110,-.U mag van ons terecht veel verwachten voor een zéér competitieve en concurrerende prijs. 

Als U de aanvraag heeft gestuurd krijgt U eerst van ons een prijsopgave hetgeen één en ander gaat kosten als wij de opdracht voor U gaan uitvoeren aangaande de offerte/het voorstel.Op basis daarvan geeft U akkoord/niet akkoord en kunnen wij bij akkoord aan de slag voor U. Als U de intentieverklaring geeft dat U graag zaken met ons doet krijgt U een uitgebreid schrijven inclusief algemene voorwaarden zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan aangaande de geleverde diensten.

Tarieven

We hanteren een verscheidenheid aan tarieven. Om het voor een ieder gemakkelijk en transparant te maken volgt hier  een opsomming van hetgeen U mag verwachten.

Prijsopgave/offerte/voorstel per apparaat voor privépersoon 15 Euro incl.BTW

vb stel U wilt een complete huisraad hebben met tv,computer,tablet,fornuis,koelkast,wasdroger,wasmachine,magnetron,oven,vaatwasser dan zou U dit voor 10 apparaten 150 euro incl BTW kosten...De kosten die U derhalve hiervoor maakt kunt U weer uit onderhandelen met de winkelier alleen met dien verstande dat U dan wel een op en top advies heeft gekregen en weet dat U geen kat in de zak koopt..vergeet van te voren niet om te melden wat uw budget is...en wanneer U gaat beslissen.

Voor MKB,bedrijven,scholen werken wij op basis van een uurtarief van 35 Euro excl. BTW. (42,35 incl BTW) Afhankelijk van het traject,project kunnen verder prijsafspraken worden gemaakt.

Waarom kiezen voor ons:

- eerlijke tarieven;

- veel en goede informatie toegespitst op uw persoonlijke situatie;

- heldere voorstellen zonder addertjes onder het gras;

- onafhankelijk en gedegen;

- wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in electronica ( zowel witgoed,bruingoed als grijsgoed)

- NOFP (not only for profit), wij zijn een organisatie die erop uit zijn mensen een helpende hand te bieden

  gekoppeld aan een eerlijk verdiende boterham. We zijn niet uit op absurd geldelijk gewin en derhalve

  willen we graag een duit in het zakje doen ten aanzien van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

5796