Over ons

Wij zijn een aantal zéér creatieve enthousiaste mensen met veel expertise en een schat aan ervaring op gebied van retail,business to consumer, consumer to consumer alsmede business tot business. Projectmanagement is ons ook niet vreemd en we zijn daar derhalve ook gecertificeerd voor.

De afgelopen jaren hebben we gewerkt voor vele opdrachtgevers op verschillende gebieden en hebben uiteindelijk de stap gezet om serieus met electronicavoorstel.nl aan de slag te gaan. De motivatie hierin is gelegen in het feit dat we vanaf nu mensen en organisaties willen helpen om concrete oplossingen aan te bieden op zo'n beetje elk gebied van electronische produkten.

We hebben gezien en ervaren dat door schade en schande de afgelopen jaren vaak teveel en verkeerd geinvesteerd is door particulieren,lees consumenten,MKB,scholen alsmede door bedrijven zowel profit als non profit in projecten die alles te maken hadden met electronica. Denk maar eens aan die té dure laptop met een verkeerd besturingssysteem omdat U zich liet inpakken door de verkoper en hij/zij niet goed doorvroeg wat U daadwerkelijk wilde of de verkoper in de winkel U een stofzuiger van merk X liet uitzoeken terwijl U toch echt aangaf dat U een zakloze stofzuiger wilde hebben van merk Y.

Dit zijn zaken waarvan je kan zeggen,tja,dat kan gebeuren. Het gebeurd helaas op hele grote schaal dat wensen en voorkeuren van consumenten/klanten totaal niet overeenkomen met datgene wat wordt aangeboden. Om maar te zwijgen van organisaties die tegen beter weten in voor haar systeembeheer externen inhuurt voor heel veel geld en dan nog gedurende het aanbestedingstraject/project tegen werkplekken oploopt met achterhaalde of geen virusscanners, verkeerde operatingsystemen, oude drivers, toetsenborden dan wel muizen die het niet doen dan wel harddisken die gecrashed zijn om maar te zwijgen van de gehele backup die te wensen overlaat.

Daar willen wij van electronicavoorstel als zijnde intermediair een rol in spelen om zoveel mogelijk van dit soort misstanden het hoofd te bieden. Wij verkopen niet...Wij bemiddelen en geven U als klant goede bagage mee en een voorstel waarmee U op pad kunt op weg naar de juiste oplossing voor U prive,op het werk,voor Uw bedrijf dan wel op ander vlak.

Risico's zijn er niet. Datgene wat U van ons krijgt is geen bindend advies. U bent vrij om te doen en te laten wat U ermee wilt doen. Het geeft U echter wel een houvast in Uw zoektocht en de lange weg naar uw gewenste oplossing. Tegen een gering tarief kunnen wij voor U aan het werk.Wij hebben geen banden met fabrikanten,werken niet op provisiebasis en gaan uit van ons voorstel  en de kracht van de winkel,organisatie,fabrikant waar wij U naartoe sturen.

De input van U als zijnde klant is daarbij enorm belangrijk.U ziet op alle pagina´s van deze site contactformulieren.Via dit contactformulier kunt U ons een mail sturen wat Uw wensen zijn cq wat uw probleem is wat U graag opgelost zou willen hebben.U kunt ons ook gewoon een mail sturen. Via ons mailadres electronicavoorstel@outlook.com kunt U ons alle informatie toesturen die U kwijt wil cq wat Uw wensen zijn. Wij proberen U asap een antwoord te geven op de binnenkomende vragen.Offertes,voorstellen zijn er natuurlijk in verschillende varianten.Zo zijn er proposals welke slechts een uur van onze tijd vragen,zo zijn er echter ook RFP´s  lees Request for Proposals /RFI lees Request for Interest waar we normaal gesproken 3/4 dagen dan wel een week mee bezig zouden kunnen zijn of afhankelijk van het traject en de expertise die gevraagd wordt wellicht langer.

Informatie delen ook van Uw kant is dus enorm belangrijk. Van onze kant zijn wij altijd discreet. Wij spelen Uw gegevens uiteraard niet door aan de desbetreffende partijen. U wordt op basis van de voorstellen die wij doen derhalve ook niet benaderd door fabrikanten,winkels,telesalesbureau´s ed. Die informatie delen wij absoluut niet.De klant,U dus, is ons belangrijkste goed en net zoals het een goede dokter betaamd hebben wij en houden wij ons ook aan ons beroepsgeheim.

Wij zullen derhalve ook geen successtories zomaar op deze site zetten of we hebben daarvoor de uitdrukkelijke toestemming gekregen van een privépersoon dan wel bedrijf.Dit soort delicate zaken geschiedt altijd in overleg.

 

 

 

1650